Termékkereső
Kiemelt partnereink
Legfrissebb cikk

III. TRIATLON – Mezőtúr

Május végén rendezték a Halfogók Baráti Köre a pergető triatlon első fordulóját a Berettyó folyón Mezőtúrnál. A Fisch Kft. támogatja a sorozatot, ezért mindenképp szerettünk volna rész venni a versenyen. Még soha nem voltam ezen a vízen, ezért már nagyon vártam, hogy pergethessek rajta, mert mindig érdekeltek az ismeretlen pályák. Szerintem minél több helyen horgászik az ember, pláne verseny körülmények között, annál többet tanulhat.
2014-07-30
Teljes cikk

Hogyanok és miértek (III.) Avagy a Bojli mizéria

Ezen sorozattal azoknak a „kíváncsi” horgászoknak szeretnénk segítő jobbot nyújtani, akik bizonytalanul lépkednek előre a horgászat kacskaringós útvesztőjében. Ha nem is tudjuk megmutatni a kivezető utat, de tanácsainkkal, tapasztalatainkkal szeretnénk segíteni a kiút meg találásában. Írásainkban a különböző csalik, csalizási módok, technikák, praktikák kerülnek előtérbe különböző szemszögekből vizsgálva.
  2014-07-25

Gyermeknapi horgászverseny az Élővíz csatornán

A KHESZ Ifi Klubja 2014. május 25-én tartotta gyermeknapi horgászversenyét az Élővíz csatorna békéscsabai szakaszán. Az 52 fős mezőny nagy részben Békéscsabáról, kis részben Csorvásról és Békésről érkezett a versenyre.
  2014-07-23

Kényeztessük a bojlis botokat...

Bemutatkozik a Carp Zoom Fanatic Rod Pod - 2013.-ban a Carp Zoom termékek óriási sikere minden bizonnyal tovább folytatódik, hiszen az eszközök és csalik minősége egyre kiválóbb, valamint a választék folyamatosan bővül. Az idei évtől már egy új bottartó állvány is a kollekció részét képezi. A fejlesztéseknél számos rendkívül tapasztalt szakértő is segítette a munkát, akik minden tudást és tapasztalatot felhasználtak, hogy tökéleteset alkossanak. A kiváló minőségű alapanyagokból készült rod-podot célirányosan magyar horgászoknak, magyar vizekre, magyar igényeknek és az itthoni elvárásoknak tervezték. A rod pod fantasztikus ár-érték arányával bizonyára elégedethettek lesznek a felhasználók.
  2014-07-19

Professzionális elektromos kapásjelző szett

A mai modern horgászat egyik nélkülözhetetlen kelléke, mely a horgászok kényelmét, hivatott szolgálni, mind nappali, de főként éjszakai horgászatok alkalmával.
  2014-07-16

A Sikeres Sporthorgász júliusi tartalmából

Hazai vizeken - A Tisza-tó lehetôségei, Feederakadémia - Amikor árad a Duna, Hazai vizeken - A méret a lényeg, Gyakorlat teszi - Harcsára wobblerrel, Versenyen innen és túl - Örömpeca édessel és halassal, Bojlis horgászatok  - Egyéjszakás kaland a Kis-Dunán, Gyakorlat teszi - Eredményes versenypraktikák, Tiszai horgászatok - Az esti tározón

IV. Feeder Zoom Kupa nemzetközi feeder verseny

VERSENYKIÍRÁS 2014. Április 20-án, vasárnap kerül megrendezésre a Fisch.hu és a HOFESZ együttműködésével a IV. Feeder Zoom nemzetközi feeder kupa. A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény nyílt nevezésű, egyéni, feeder horgászverseny, amelyre - kivétel nélkül - mindenki nevezhet, legyen akár profi versenyhorgász, vagy feltörekvő, versenyzésben kevéssé jártas, de lelkes horgász.

Kedves Horgászbarátok!

Aki ismeri törekvéseinket, jól tudja, hogy évről évre a meglévő több száz termékünk mellett újdonságokkal, innovatív újításokkal igyekszünk a különböző horgászmódszerek megszállottjait kiszolgálni úgy, hogy ne kelljen egy vagyont költeni ahhoz, hogy ezeket a termékeket ki is próbálhassák. 

Versenynaptár 2014

Az idei év sem telhet el rangos versenyek nélkül. Ahogy megjelennek a versenykiírások, a versenyhorgászok már a naptárjaikat nézegetik. Milyen horgászversenyre menjek, hol induljak 2014-ben. Ehhez nyújt segítséget a folyamatosan frissülő versenynaptárunk!
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2014 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum