Termékkereső
Kiemelt partnereink
Legfrissebb cikk

Elismerés élménye

Ebben a cikkemben arról szeretnék kicsit elmélkedni, hogy vajon egy nagyhalas horgásznak mi a nagyobb elismerés, egy agyonhorgászott, nagy halakkal telerakott tavon kifogni néhány 10 kilónál nagyobb halat. Vagy az nagyobb elismerés, ha egy olyan vízen, ahol nagyon sok a 3-4 kg körüli falánk hal ki tud fogni 1-1db 10 kiló feletti halat?
2014-09-02
Teljes cikk

IV. Országos Feeder Horgász Bajnokság 2014

Az elmúlt héten került megrendezésre a IV. Országos Feeder Horgász Bajnokság. A versenyt nagy örömünkre Kocsis László (vagy ahogy sokan ismeritek Cila), horgász magazinunk szerkesztője nyerte. Szeretnénk majd megszólaltatni itt az oldalon az új bajnokot. Úgyhogy hamarosan egy hosszabb beszámolóval, részletes interjúval térünk vissza.
  2014-09-01

fish 'n' stars horgászverseny kiírás

Dunakeszi pecás-piknik Madárral, a Sub Bass Monsterrel, Gidófalvy Attilával és más hírességekkel
  2014-09-01

Bojlizás - pro és kontra

Internetes horgászújságunk életében először - de nem utoljára - megpróbáljuk megtudni olvasóink véleményét a minket, horgászokat foglalkoztató kérdésekről. Ezúttal a bojlizást vesszük nagyító alá. Vizsgáljuk meg együtt, tényleg különb-e a bojlis módszer, vagy a bojlis horgász más pontyozó módszerekhez, vagy más pontyhorgászokhoz viszonyítva, és döntsük el együtt, valóban jobban sporthorgászat-e a bojlizás, mint más módszerek?
  2014-08-25

Pasztát nem csak a horogra!

Pasztát használni nem csak a horgon érdemes! Nyári időszakban a halaknak szánt gyurmák szerepe még inkább felértékelődik. A jelentősen felmelegedett 20 °C feletti vizekben kellemes meglepetés érhet bennünket, ha vesszük a bátorságot és kipróbáljuk.
  2014-08-19

FISCH.HU NYEREMÉNYJÁTÉK

A CARPLOVE új stratégiai partnere a 20 éves jubileumát ünneplő FISCH Kft. Minden hónapban6.000.-Ft értékű vásárlási kupont sorsolunk ki a regisztrált, kártyával rendelkező TAGOK között. Még egy érv, tehát, hogy legyetek elkötelezettjei a Pontyszerelem mozgalmának. A nyertest az adott hó végén sorsoljuk ki, aki a www.fisch.hu webáruház kínálatát veheti igénybe. Részletek a mellékelt FISCH Kft. KUPONON.

A Sikeres Sporthorgász júliusi tartalmából

Hazai vizeken - A Tisza-tó lehetôségei, Feederakadémia - Amikor árad a Duna, Hazai vizeken - A méret a lényeg, Gyakorlat teszi - Harcsára wobblerrel, Versenyen innen és túl - Örömpeca édessel és halassal, Bojlis horgászatok  - Egyéjszakás kaland a Kis-Dunán, Gyakorlat teszi - Eredményes versenypraktikák, Tiszai horgászatok - Az esti tározón

IV. Feeder Zoom Kupa nemzetközi feeder verseny

VERSENYKIÍRÁS 2014. Április 20-án, vasárnap kerül megrendezésre a Fisch.hu és a HOFESZ együttműködésével a IV. Feeder Zoom nemzetközi feeder kupa. A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény nyílt nevezésű, egyéni, feeder horgászverseny, amelyre - kivétel nélkül - mindenki nevezhet, legyen akár profi versenyhorgász, vagy feltörekvő, versenyzésben kevéssé jártas, de lelkes horgász.

Kedves Horgászbarátok!

Aki ismeri törekvéseinket, jól tudja, hogy évről évre a meglévő több száz termékünk mellett újdonságokkal, innovatív újításokkal igyekszünk a különböző horgászmódszerek megszállottjait kiszolgálni úgy, hogy ne kelljen egy vagyont költeni ahhoz, hogy ezeket a termékeket ki is próbálhassák. 
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2014 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum