Termékkereső
Kiemelt partnereink
Legfrissebb cikk

Süllők a kövön

Az előző írásomban ígértem, hogy a süllőkről fogok beszámolni. A 2014 év vége jól sikerült, illetve a darab szám kevesebb volt, viszont az egyed méret nagyobb!
2015-02-28
Teljes cikk

II. BODÓ ATTILA EMLÉKVERSENY

HANTOS HATOS CARP TOUR MEGHÍVÓ 2015. - 2015-ben,másodszor kerül megrendezésre az II. BODÓ ATTILA emlékverseny. Az időpont: 2014. ÁPRILIS 09-12. A helyszín HANTOS horgásztó. A verseny meghívásos,ami a következő években hagyományként kerül megrendezésre. Megkérünk mindenkit, hogy minél előbb adja le a nevezését az esetleges túljelentkezések miatt, valamint, hogy a szervezők fel tudjanak készülni a csapatok fogadására és elhelyezésére. A nevezéseket az érkezés sorrendjében fogadjuk el.
  2015-02-25

V. Feeder Zoom Kupa Nemzetközi Feeder KUPA

VERSENYKIÍRÁS - 2015. Április 18-án, szombaton kerül megrendezésre a Fisch.hu és Benyus László együttműködésével a V. Feeder Zoom nemzetközi feeder kupa. A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény nyílt nevezésű, egyéni, feeder horgászverseny, amelyre kivétel nélkül mindenki nevezhet, legyen akár profi versenyhorgász, vagy amatőr, versenyzésben kevésbé jártas, de lelkes horgász.  
  2015-02-24

Versenyekre hangolva!

A Carp Zoom a 2015-ös évben sem fog csalódást okozni hűséges horgásztáborának!  A különböző módszereket űzők számára más és más fejlesztésekkel, újdonságokkal készültünk, ráadásul az idei évtől szortimentünket egy újabb családtaggal a COMPETITION-nal bővítettük, megcélozva ezzel a finomszerelékes versenyhorgászok lelkes és elszánt táborát. Ebben a családban foglalnak helyet többek között a COMPETITION verseny minőségű etetőanyagok is…
  2015-02-20

Egyszerűsítsük method végszerelékünk

Carp Zoom - Ütközőbe épített gyorskapocs - Egyre nagyobb teret hódít magának a method módszerrel történő finomszerelékes horgászat, eredményessége és gyorsasága révén. Persze ez sem csodamódszer, sőt leginkább az intenzíven telepített vizeken vehetjük hasznát, míg természetesen vizeken kevésbé hatásos önmagában. 
  2015-02-17

20 kg felett…

Minden olyan horgász, aki a nagyhalak horgászatára adja a fejét, szeretné megfogni élete halát. Ez nem minden esetben jelent egyenlő arányt a hal súlyával is. Én viszont abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy életem legszebb hala egyben a rekordom is lett, egy gyönyörű tőponty személyében. Ahhoz hogy megfoghassunk egy ilyen matuzsálemet, nem csak a helyen és az időn múlik, a titok az apró részetekben rejlik…

Téli pontyok nyomában: Fagypont alatt Bokodon

Mikor eljönnek a fagyos hónapok, és a környék tavai befagynak, akkor jön el a bokodi hűtő tó ideje. Erről a 160 hektáros vízről annyit kell tudni, hogy az erőmű folyamatos működése miatt sohasem fagy be teljesen, ezért egész évben horgászható. Olyan szerencsében van részem, hogy horgásztársam Patrik családjának is itt van stége, ahova szinte bármikor kijárhatunk, és mi rendszeresen így is teszünk.

További cikkek

Nincs több cikk.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2015 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum