Termékkereső
Kiemelt partnereink
Legfrissebb cikk

A márna story

Érdekes, hogy bár csak kilométerekre lakom Európa második legnagyobb folyójától, ami egyben Magyarország legnagyobb vízhozamú folyója is (hosszban csak második, mert a Tisza majd másfélszáz kilométerrel vezet!), a Duna mellett, mégis gyerekkoromban csak kevésszer horgásztam rajta. Valahogy olyan elérhetetlennek tűnt a meghorgászása. Már bánom, hogy nem szántam rá több időt. Ebből adódott, hogy amit akkor elmulasztottam, azt mostanság próbálom bepótolni, mert a horgász berkekben jár egy mondás, miszerint aki a Dunában tud halat fogni az minden vízen megállja a helyét. Amit anno kihagytam, azt most kell pótolnom, nincs mese. Talán majd ez hozzásegít a mindennapok eredményesebb horgászatához.
2014-10-30
Teljes cikk

Désen jártunk

Közel két évtizedes múltat tudhat maga mögött a Nemzetközi Barátság kupa, hiszen az idén XIX. alkalommal került megrendezésre. Ebben az évben a romániai Dej(Dés)csapatának jutott az a megtisztelő feladat, hogy e nemes küzdelmet lebonyolítsa. 
  2014-10-27

Carp Zoom a HorgászShow-n!

Kedves látogatók! Idén is megkezdődött az őszi kiállítási szezon. Elsőként a Syma csarnokban találkozhatunk. Gyertek el, érdemes, mert most sok akciós termékhez igen jó áron hozzá lehet jutni. Keressétek a standunk a kiállító pavilonban!   Carp Zoom, fogásra született!
  2014-10-24

Jótékonysági Pergető Verseny I. Forduló – Tass

Szemem Fénye Alapítvány - Ebben az évben is több versenyt támogat a Fisch Kft., amelyek közül kiemelten fontos a jótékonysági célból megrendezett események, mint például a Szemem Fénye Alapítvány Jótékonysági Pergető Verseny sorozat, aminek az első fordulójára Tass adott otthont.
  2014-10-22

Subject: Vélemény

Szia Csaba!  Ígéretemhez híven átküldeném a botokról a véleményünket. Alkalmunk volt kipróbálni két Carp Zoom Fanatic bojlis botot, ezekről szeretném most megosztani veletek a véleményem.
  2014-10-20

Kecsege, galóca, vágódurbincs

Az már biztos, hogy 2015-ben e három faj közül kerül ki az év hala, de hogy melyik, az a Magyar Haltani Társaság honlapján indított közönségszavazás eredményétől függ.

Versenykiírás: bojlis horgászverseny

Helyszín: Karszt horgásztó (Várpalota- Öskü) - Időpont: 2014. Október 23-24-25-26 (a verseny 80 órás) Részletek a cikkben.

Egy magyar bajnoki cím margójára

Szolnok 2014. augusztus 29-31 - A Szolnoki, Alcsi szigeti pályán sok versenyt rendeznek minden évben. A versenyek állandó hala a törpeharcsa és a kisebb-nagyobb keszegek, valamint ezek mellett az un. „kényszerhal” a sneci. Más előzetes információm nem volt. A pályáról még tudtam, hogy mély vizű, a partszéle hínaras, befelé kövezéses, aminek 10-15 méteren van a vége. Onnan keményebb, majd még beljebb iszapos mederfenékkel lehet számolni.

FISCH.HU NYEREMÉNYJÁTÉK

A CARPLOVE új stratégiai partnere a 20 éves jubileumát ünneplő FISCH Kft. Minden hónapban6.000.-Ft értékű vásárlási kupont sorsolunk ki a regisztrált, kártyával rendelkező TAGOK között. Még egy érv, tehát, hogy legyetek elkötelezettjei a Pontyszerelem mozgalmának. A nyertest az adott hó végén sorsoljuk ki, aki a www.fisch.hu webáruház kínálatát veheti igénybe. Részletek a mellékelt FISCH Kft. KUPONON.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2014 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum