Termékkereső
Kiemelt partnereink
Legfrissebb cikk

II. Bodó Attila Emlék verseny végeredmények

Második alkalommal került megrendezésre 2015. április .9-12. a Bodó Attila Emlékverseny, melyet az elhunyt horgász emlékére szervez meg minden év tavaszán testvére Bodó Ferenc. A helyszín az előző évhez hasonlóan a Hantosi horgásztavon került megrendezésre. A csapatok meghívásos alapon vehettek részt a versenyen, így természetesen nem volt nehéz megtölteni a tavon kijelölt 10 horgászállás mindegyikét. A csapatok a reggeli gyülekező és welcome drink elfogyasztása után sorsolással döntötték el a kinek melyik állás lesz 72 óráig a horgászhelye.   A versenyre a Carp Zoom bojlis tesztcsapata is kapott meghívást, így nem volt kérdés, hogy a megmérettetésen, -mely inkább baráti találkozók hangulatára emlékeztetett,- a csapat is szíves örömest részt vesz.
2015-05-21
Teljes cikk

Super Sweet etetőanyagok

Az idei újdonságok között találkozhattok többek között a Super Sweet etetőanyag családdal, melynek sajátossága, hogy a komplex beltartalmat egy markáns ízvilággal párosítottuk majd mindezt megédesítettük…
  2015-05-19

Feeder Csapatverseny, Versenykiírás

I. Competition ZOOM Nemzetközi Csapat Feeder Kupa, Moby Dick nevelőtó.
  2015-05-15

Versenyengedélyért verseny etetőanyag!

Competition Zoom akció - A Fisch Kft. és a Carp Zoom most különleges akcióval lepi meg a versenyhorgászokat. 
  2015-05-12

A Super Feeder eteőanyag hideg vízben is hatékony

 Az etetőanyagról - Hideg vizi horgászatra különösen jellemző: a kevesebb több! A tél elmúltával a tavak, folyók vize erősen lehűlt, csak lassan melegszik fel. Ennek megfelelően a halak anyagcseréje lassú, mely a tavasz folyamán a vízhőfok emelkedésével együtt fokozatosan gyorsul fel. A horgászszezon kezdetén az első hetekben csak kis mennyiségű, jó minőségű, egyúttal megfelelő színű etetőanyaggal lehetünk sikeresek. Egyik kiváló példa a boltok polcaira épp kikerülő Competiton Zoom prémium család Super Feeder etetőanyaga.
  2015-05-06

X-akták

2015-ben a Carp Zoom egy új bojli családot dobott piacra, ami az Act-X fantázianevet kapta. Első ránézésre egy igényes csomagolású bojlit kapunk. 

PECATATA JELENTI! Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny.

2015 április 11.-én kezdődött és 18.-ig tart a III. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny. Horváth Lajos barátom a IHP Carp Company csapatkapitánya tájékoztatott a részletekről. A rendezvényre 50 csapat nevezett. A Magyarokon kívül a Cseh, Szlovák, és Német csapatok 9 helyszínen vették birtokba a Balatont. Balatonalmádi, Alsóőrs, Balatonakali, Balatonszepezd, Révfülöp, Kővágóőrs, Zánka, Badacsony települések fogadták be a bojlis horgászok színe javát.

20 kg felett…

Minden olyan horgász, aki a nagyhalak horgászatára adja a fejét, szeretné megfogni élete halát. Ez nem minden esetben jelent egyenlő arányt a hal súlyával is. Én viszont abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy életem legszebb hala egyben a rekordom is lett, egy gyönyörű tőponty személyében. Ahhoz hogy megfoghassunk egy ilyen matuzsálemet, nem csak a helyen és az időn múlik, a titok az apró részetekben rejlik…

Téli pontyok nyomában: Fagypont alatt Bokodon

Mikor eljönnek a fagyos hónapok, és a környék tavai befagynak, akkor jön el a bokodi hűtő tó ideje. Erről a 160 hektáros vízről annyit kell tudni, hogy az erőmű folyamatos működése miatt sohasem fagy be teljesen, ezért egész évben horgászható. Olyan szerencsében van részem, hogy horgásztársam Patrik családjának is itt van stége, ahova szinte bármikor kijárhatunk, és mi rendszeresen így is teszünk.

További cikkek

Nincs több cikk.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2015 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum