Termékkereső
Kiemelt partnereink
Legfrissebb cikk

I. Carp Zoom Feeder Kupa nemzetközi feeder verseny

VERSENYKIÍRÁS 2015. Szeptember 19-én, szombaton kerül megrendezésre a Fisch.hu és Benyus László együttműködésével a I. Carp Zoom nemzetközi feeder kupa. A rendezvény nyílt nevezésű, egyéni, feeder horgászverseny, amelyre kivétel nélkül mindenki nevezhet, legyen akár profi versenyhorgász, vagy amatőr, versenyzésben kevésbé jártas, de lelkes horgász.
2015-08-17
Teljes cikk

Paszta a parton

Aki már használta, annak nem kell bemutatni, aki még nem használta, az próbálja ki a csali pasztázását, sokszor nagyon eredményessé válhatunk ennek a remek anyagnak a használatával. Ebben az írásomban szeretnék egy trükköt bemutatni, pasztát fogok készíteni a parton bojliból. Igen bojliból…
  2015-08-10

Visszatérés az alapokhoz

Emlékszünk még életünk első megfogott halaira, és hogy milyen módszerrel foguk meg őket? Szerintem legtöbbünknél a módszer egyezni fog. Egy nagyon egyszerű szerelés, bármilyen hosszabb, egyenes „bot” (spiccbot, faág, nádbot, stb.), aminek a végére volt erősítve egy zsinór, melyre úszós szerelék volt felfűzve.  
  2015-07-30

Az 5. Feeder Világbajnokságról jelentjük

26 ország részvételével, július 11-12. között, Hollandiában került megrendezésre az V. Feeder Világbajnokság. A pályát a Gent-Terneuzen-csatorna, Westdorpe városka melletti szakaszán tűzték ki, ahol óriási küzdelemben a magyar feeder válogatott bronzérmet szerzett és így felállhatott a dobogó harmadik fokára. Ráadásul kevésen múlott egy újabb egyéni világbajnoki cím.
  2015-07-27

Carp Zoom Baby

Szeretnénk bemutatni a legfiatalabb Carp Zoom Baby-t, Dorkát. Ő mutatja be a 2016-os új bojlis botot. Részletekről később...
  2015-07-26

Carp Zoom Baby

Szeretnénk bemutatni a legfiatalabb Carp Zoom Baby-t, Dorkát. Ő mutatja be a 2016-os új bojlis botot. Részletekről később...

Vértek bűvöletében

A modern gondolkodásmódú „Catch and Release” horgászszemlélet elterjedésével egyre több intenzív vízbe telepítenek a tógazdák különböző fajtájú tokokat. Pár évvel ezelőtt, amikor először volt szerencsém kezemben tartani egy igazi vértekkel „felfegyverzett” ősi halat, az érzés teljesen magával ragadt.

X-akták

2015-ben a Carp Zoom egy új bojli családot dobott piacra, ami az Act-X fantázianevet kapta. Első ránézésre egy igényes csomagolású bojlit kapunk. 

PECATATA JELENTI! Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny.

2015 április 11.-én kezdődött és 18.-ig tart a III. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny. Horváth Lajos barátom a IHP Carp Company csapatkapitánya tájékoztatott a részletekről. A rendezvényre 50 csapat nevezett. A Magyarokon kívül a Cseh, Szlovák, és Német csapatok 9 helyszínen vették birtokba a Balatont. Balatonalmádi, Alsóőrs, Balatonakali, Balatonszepezd, Révfülöp, Kővágóőrs, Zánka, Badacsony települések fogadták be a bojlis horgászok színe javát.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2015 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum