Termékkereső
Kiemelt partnereink
Legfrissebb cikk

Az utolsó napok I. rész

Kicsit félre vezető e cím, de pergetők a február végét szomorúan várják, hiába jön a tavasz, hisz ilyenkor elérkezik a hosszú tilalmi időszak. Süllő, balin, csuka, sügér is fajlagos tilalmi időszakba kerül, ami persze a halk érdekében nagyon is fontos, de aki nap mint nap perget, annak ez egy komoly böjt.
2015-03-31
Teljes cikk

(Nem csak!) Megszállott feederhorgászoknak! -Soft Hookers csalik-

A modern kor feederhorgászatának megfelelve fejlesztettük ki ezt a remek csalit. Nagyon nehéz évről évre olyan újdonságokkal előrukkolni, amely teljes mértékben leköveti a folyamatos fejlődésben lévő feederes vonulatot. Mi igyekszünk mindent elkövetni annak  érdekében, hogy ezzel a rohamos változással, dinamizmussal lépést tartsunk és évről-évre a lehető legjobb csalikat tegyük le a horgászaink elé.
  2015-03-25

Első nyílt nap a győri új boltban!

Nyíltnapozz te is a neves horgászokkal! Bujáki Géza, Mišel Zadravec,Christian Schlott, Laszlo Kocsis és Henrik Tóth jelen lesz az első Duna Center nyílt napon Győrben. A helyszínen ingyenesen ki lehet próbálni a kapitális hal fárasztó szimulátort!
  2015-03-18

V. Feeder Zoom Kupa Nemzetközi Feeder KUPA

VERSENYKIÍRÁS - 2015. Április 18-án, szombaton kerül megrendezésre a Fisch.hu és Benyus László együttműködésével a V. Feeder Zoom nemzetközi feeder kupa. A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény nyílt nevezésű, egyéni, feeder horgászverseny, amelyre kivétel nélkül mindenki nevezhet, legyen akár profi versenyhorgász, vagy amatőr, versenyzésben kevésbé jártas, de lelkes horgász.  
  2015-03-17

Super Sweet etetőanyagok

Az idei újdonságok között találkozhattok többek között a Super Sweet etetőanyag családdal, melynek sajátossága, hogy a komplex beltartalmat egy markáns ízvilággal párosítottuk majd mindezt megédesítettük…
  2015-03-16

20 kg felett…

Minden olyan horgász, aki a nagyhalak horgászatára adja a fejét, szeretné megfogni élete halát. Ez nem minden esetben jelent egyenlő arányt a hal súlyával is. Én viszont abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy életem legszebb hala egyben a rekordom is lett, egy gyönyörű tőponty személyében. Ahhoz hogy megfoghassunk egy ilyen matuzsálemet, nem csak a helyen és az időn múlik, a titok az apró részetekben rejlik…

Téli pontyok nyomában: Fagypont alatt Bokodon

Mikor eljönnek a fagyos hónapok, és a környék tavai befagynak, akkor jön el a bokodi hűtő tó ideje. Erről a 160 hektáros vízről annyit kell tudni, hogy az erőmű folyamatos működése miatt sohasem fagy be teljesen, ezért egész évben horgászható. Olyan szerencsében van részem, hogy horgásztársam Patrik családjának is itt van stége, ahova szinte bármikor kijárhatunk, és mi rendszeresen így is teszünk.

További cikkek

Nincs több cikk.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2015 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum