Termékkereső
Kiemelt partnereink
Legfrissebb cikk

Chod Rig kicsit másképp

Bizonyára a bojlis horgászok körében nem ismeretlen a Chod Rig szerelék, mely méltán vált népszerűvé eredményességének köszönhetően. Szeretném most megmutatni, hogy én hogyan is használom kicsit másképp.
2016-01-26
Teljes cikk

A süllős „gumizás” avagy mikor kezdődik a pergető szezon?

Akik egész évben pergetnek, azoknak a címben rejlő kérdés fel sem merül, hisz egész évben lehet eredményesen űzni ezt a sportot. Igaz, amikor nagyon hideg van és a vizek fagyni kezdenek, akkor le kell állnunk és a szerelékek karbantartása, műcsalik dobozból dobozba való pakolása csillapítja némileg a vágyunka, de ahogy enyhül az idő mi már a parton vagyunk.
  2016-01-21

Kis wobbler, nagy hal? Vagy akkor, hogy is van ez?

Van egy igaz mondás, hogy nagy csali, nagy hal! De mint mindenben, a horgászatban is vannak kivételek. Hogy mért van ez, azt nem tudjuk, de egy öreg horgász azt mondta nekem, hogy „fiam, te sem eszel meg minden tányér pörköltet, de ha jól is vagy lakva egy krémes azért becsúszik még nem?” Hogy mennyire igaza volt! Mert valóban így van és leegyszerűsítve ez is lehet egy magyarázat.
  2016-01-13

Nyílt levél valamennyi C&R horgásznak!

A januári lehűlés szele érdekes levelet fújt be az udvarunkba. Először azt hittük az ilyenkor szokásos újévi jókívánságok egyike, de rá kellett jönnünk, hogy a feladó nem közvetlenül nekünk címezte, hanem a mi honlapunkon keresztül szeretne kapcsolatba lépni a horgászokkal. Ezért változatlan formában hozzuk nyilvánosságra, már csak azért is, mert minden sorával egyetértünk.
  2016-01-08

Compó az év hala

Lezárult a Magyar Haltani Társaság októberben indított közönségszavazása, amelyen most is három jelölt versengett az év hala címért. A társaság honlapjára beérkezett 6364 szavazatnak több mint felével (58 %) a compó lett a 2016-os év hala, jócskán megelőzve a második helyen végzett selymes durbincsot (24%) és a harmadik helyezett márnát (18%). 
  2016-01-04

Chod Rig kicsit másképp

Bizonyára a bojlis horgászok körében nem ismeretlen a Chod Rig szerelék, mely méltán vált népszerűvé eredményességének köszönhetően. Szeretném most megmutatni, hogy én hogyan is használom kicsit másképp.

Vértek bűvöletében

A modern gondolkodásmódú „Catch and Release” horgászszemlélet elterjedésével egyre több intenzív vízbe telepítenek a tógazdák különböző fajtájú tokokat. Pár évvel ezelőtt, amikor először volt szerencsém kezemben tartani egy igazi vértekkel „felfegyverzett” ősi halat, az érzés teljesen magával ragadt.

Csend a lelke mindennek

A mai rohanó világunkban egyre többen hódolnak a horgászat szenvedélyének. Sokan így próbálnak meg kikapcsolódni, kipihenni a mindennapok fáradalmait egy általuk választott „csendes” vízparton. Ezzel arányosan tovább nő az amúgy sem csekély létszámú bojlisok tábora, és az igényeiket kielégíteni próbáló nagyhalas, úgynevezett bojlis tavaké.

Tévhitek eloszlatása, avagy nyaralás Gyékényesen

Hosszas gondolkodás után párommal úgy döntöttünk, hogy az idén a festői szépségű gyékényesi kavicsbányató partján fogunk eltölteni egy hetet nyaralás címén. Számunkra ismeretlen terep, hatalmas vízfelület, kristálytiszta víz és nagy mélységek vártak bennünket. Szándékosan választottuk ezt az egyszerűnek nem nevezhető tavat túránk helyszínéül, hiszen tudtuk, hogy a kánikulai melegben nem számíthatunk túl sok kapásra, így valóban jut időnk egy kis pihenésre is.
Kosár tartalma
Nincs semmi a kosárban.
Felhőkép
Hőtérkép
Széltérkép
      
Kiemelt médiapartnereink
Cím: 2800 Tatabánya Kossuth Lajos utca 55. Telefon: 34/312-496, 34/337-142, 30/491-4905 Fax: 34/510-496
Telefonos ügyintézés hétköznap 8:30 és 16:30 között.
©  Copyright 2016 Fisch Kft. Minden jog fenntartva. Készítette newtime.hu
Impresszum