a
0
Vásárlási információ

Honlapunkon a termékek mellett a csomagküldő szolgálatunk áfát is tartalmazó diszkont árai szerepelnek.

 

 

Webáruházunk kizárólag Magyarország területére vállal teljesítést.
Webáruházas rendelésnél személyes átvételre nincs lehetőség!

 

 

A szerződésnyelve magyar.

 

Folyamatosan különböző akciókat szervezünk. Ezek az akciók a készletek erejéig vagy az akciók határidejéig érvényesek. A határidős akciók esetén az akció érvényesítéséhez a rendelés beérkezése számít, nem a rendelés teljesítése. Akciós termékek esetében a megrendelő a visszaigazolásainkon az akciós árakat fogja látni. Az akciós árainkat a honlapunkon megtalálható normál árainkból képezzük. Ez vagy fix akciós árat vagy százalékos kedvezményt jelent. Az akciók az akciós készletek erejéig érvényesek a megrendelésekről visszaigazolásokat küldünk, melyeken az akciós termékek és az akciós áraik is szerepelnek. Ha az akciós termékek elfogytak, a megrendelőt erről írásban értesítjük.

 

A beérkezett megrendelés teljesítésekor csomagolási költséget nem számítunk fel.

A mindenkori utánvét díját számláinkon feltüntetjük. Még ezt a díjat sem terheljük teljesen Önökre, nagy részét cégünk magára vállalja.

 

Megrendelés esetén az alábbi az árakon számlázunk:

Vásárlási érték Szállítási költség
1 - 9.990 Ft Bruttó 1.270,- Ft
9.990 felett Ingyenes

Akváriumot csak személyesen szállítunk előzetes egyeztetés alapján, szállítási költségről kérjen ajánlatot.

A fent leírt szállítási költségek csak belföldi szállítás esetén érvényesek.

 

A beérkezett megrendelés írásbeli szerződésnek minősül. Ezeket a szerződéseket nem archiváljuk, a megrendelés teljesítése után automatikusan törlődnek. A vásárlásról későbbi információkat a megrendeléssel egyidoben adott számláink alapján tudunk biztosítani.

 

A megrendelés menete:

 

Az oldalunkon a webáruházban történő vásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztrációs menüpontban a pontos szállítási címet, élérhetőségeket kötelezően meg kell adni a pontos teljesítéshez. A regisztrált felhasználó ezután megrendelést tud készíteni, mely leadása elott a megjegyzés rovatban egyedi kívánságait fel tudja tüntetni. Az elküldött megrendelést kollégáink visszaigazolják. Ha a megrendeléssel kapcsolatban kérdések merülnek fel, akkor a megadott élérhetőségeken megkeressük a megrendelőt.

 

A megrendelőnek lehetősége van adatainak, megrendelésének módosítására a küldés előtt. Ezt emailen, telefonon is megteheti.

 

A megrendelőinknek a hatályos jogszabályok szerint indoklás nélküli elállási jog illeti meg a megrendelés leadásától 14 munkanapon belül.

 

Ha megrendelését még nem küldtük el, akkor azt jogkövetkezmény nélkül töröljük.

 

Ha már a megrendelés teljesült az elállási jog a csomag átvételétől kezdődően 14 munkanap.

 

Ebbe az esetben a termékek hiánytalan és sérülésmentes visszaérkezése után a teljes vételárat 30 munkanapon belül visszaküldjük. A hatályos jogszabályok szerint ez esetben a megrendelőt terheli a visszaküldés díja.

A Rendelet hatálya nem terjed ki

  • a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személyekkel; (legyen az akár jogi-, vagy természetes személy)
  • a nem természetes személyekkel;

megkötött szerződésekre

 

 

Ha valamely termék hibásan jelenik meg oldalunkon, vagy időközben a gyártó módosításokat hajtott végre a terméken (cikkszám, ár, megnevezés, kiszerelés változás stb...) ezt a megrendelővel a visszaigazolásunk során írásban közöljük. Amennyiben ezeket a változásokat elfogadja, akkor tekintjük élőnek a megrendelését.

 

A szolgáltató követelheti a megrendelőtől az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

 

A szállítási határidő 2-4 munkanap, ami mindig a pillanatnyi készlet állapottól függ, mely változása folyamatos! A várható szállítási határidő tájékoztató jellegű. Amennyiben a megrendelt terméket 4 munkanapon belül szállítani nem tudjuk, munkatársunk megadott élérhetőségeik valamelyikén egyeztetés céljából felkeresi Önöket. Bármilyen a kiszállítással kapcsolatos kérése van azt a megjegyzés rovatban tüntesse fel! Megrendeléseinket a Sprinter és az Express One(Trans-O-Flex jog utódja) futárszolgálattal küldjük.

 

Egyedi kérés esetén van mód átutalásos fizetésre is. Ilyen esetben kizárólag az általunk visszaigazolt megrendelés alapján készült előszámla alapján kell az átutalást megtenni. Az utalás beérkezése után küldjünk csomagunkat a megrendelőnek.

 

Ha csomagjaink sérülten érkeznek, átvételkor kérjük készíttessen jegyzőkönyvet az átadóval.

 

A termékekkel kapcsolatos kifogásait írásban, telefonon normál munkaidőben / hétköznap 8-16:00 h-ig /teheti meg bármelyik élérhetőségünkön.

 

Az ilyen esetek ügyintézést soron kívül intézzük.

 

Online tartalom
A weboldal tartalma informatív jellegű.
A weboldal üzemeltetője/szerzője pontos és hiteles információk közlésére törekszik, azonban nem vállal semmilyen felelősséget az információk teljességét, helyességét, vagy minőségét illetően. Nem terheli felelősség a feltüntetett információkért, az esetlegesen előforduló hibákért, amennyiben nem volt szándékos. Az üzemeltető/szerző fenntartja magának a jogot a tartalom módosítására, vagy törlésére az oldalon anélkül, hogy külön bejelentené.

 

Kupon szabályzat:

A vásárlások alkalmával kupon pontokat lehet szerezni webáruházunkban. A vásárlás értékének megfelelően, az alábbiak szerint lehet kupon-pontokat szerezni, amiket a későbbiekben levásárolhat.

PONTGYŰJÉS:
100 Ft után 10 pont jár (azaz 10%) a vásárláskor!

Pl.: 2000 Ft-os vásárlás esetén 200 pontot írunk Önnek jóvá.

Fontos: A megszerzett pontok érvényessége 180 nap. Az érvényességi idő lejárta után automatikusan törlődnek azok a pontok, amik megszerzése a kapott dátumtól számított 180 napon belül nem lett beváltva. A lejárat előtt e-mailben értesítjük, hogy pontjai le fognak járni.

Két ÉRTESÍTŐ levelek küldünk Önnek, a lejárat előtt egy hónappal, illetve a lejárat előtt 10 nappal.


PONTBEVÁLTÁS:
A pontok beváltáskor 1 forintot érnek.

Pl. 200 pont = 200 Ft kedvezmény a vásárlás végösszegéből.

Rendelésenként a rendelés értékének maximum az 50%-ig válthat be pontot.
A megszerzett pontok akkor aktiválódnak, ha rendelését visszaigazolt státuszba állítjuk.
Amennyiben rendelésénél kupon pontot vált be, akkor azért a rendelésért nem kap újabb pontokat.
Akciós termékek vásárlásáért nem jár kuponpont, illetve nem vásárolható le ilyen termékekre.
A rendelésénél beváltani kívánt kuponpontok adminisztrációját a kosár tartalma mezőben található részletek gomb megnyomásával éri el. Itt a mennyiség oszlop utolsó sorában található a jóváírásra felhasználható pont mennyiség. Ha változtatni szeretne a beváltandó pontok darabszámán, akkor annyit kell tennie, hogy átírja a mennyiséget, majd a „Módosít” gomb megnyomásával véglegesítheti a változásokat.
A kupon rendzserben csak magánszemélyek vehetnek részt! A pontok másra nem átruházhatóak.

A KUPONOKRÓL:
Kupon pontjait a Felhasználói fiók mezőben található „Kupon pontok” nyomógomb segítségével tekintheti meg. Itt a listában szereplő kuponpontoknál, amelyik sorban a szöveg szürke, azt még nem hagytuk jóvá Önnek, vagy már beváltotta, ami kékkel látható, azok a felhasználható pontok. A felület felső részén található kupon kód aktiválása mezőben tudja beváltani egyedi kupon pont szelvényét, ami beváltáskor azonnal jóváíródik kupon-pont számláján. Egy kupon szelvény kód csak egyszer aktiválható.

Kék színű kupon: felhasználható kupon
Szürke színű kupon: inaktív, felhasznált, vagy lejárt kupon

Kérjük Önöket, hogy észrevételeiket, kérdéseiket, javaslataikat küldjék el a contact@fisch.hu címünkre.

 

Köszönettel!

Fisch Team