a
0
Tekintse meg e havi akcióinkat...
2017. Jún. 22.

Eheim Pond Play kerti tavi szökőkút szivattyúk és az Eheim eXperience külső szűrők kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

Ezeken kívül engedménnyel kapható még a Tetra Pond UV 10000-es algaszűrő, valamint a készülék fő alkatrészéül szolgáló három különböző teljesítményű pótlámpák.

Akvarisztika 3

Az Eheim Pond Play kis méretű szökőkút szivattyúk tóba való telepítésével egy igazán szép és látványos vízsugarakat szóró díszítő elemmel lesz gazdagabb a kerti tavunk. Használhatók patakok és díszkutak dekorációjaként is.

 

Eheim Pond PLAY 1000 szökőkút szivattyú Eheim Pond PLAY 1500 szökőkút szivattyú
Eheim Pond PLAY 2500 szökőkút szivattyú Eheim Pond PLAY 3500 szökőkút szivattyú

A Eheim eXperience külső szűrők megbízható és fontos tartozékai az akváriumoknak. Medencemérethez igazodva három teljesítménytípusban kaphatók. Nagy hatékonysággal működik, jelentős tartálytérfogata a megfelelő mennyiségű szűrőmasszával eredményes károsanyag-lebontást végez.

 

Eheim eXperience 150 külső szűrő és alkatrészek Eheim eXperience 250 külső szűrő és alkatrészek Eheim eXperience 350 külső szűrő és alkatrészek

A Tetra Pond UV szűrőberendezés tószivattyúhoz csatlakoztatva fejti ki jótékony hatását. A szerkezeten keresztül átáramló víz az UV fényt kibocsátó fény hatására elpusztítja az abban fellelhető baktériumokat és kiírtja az algákat. A készülék víz felett használható.

 

Tetra Pond UV-szűrő család

 

 

Akvarisztika 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!